Bryllup

Mette&Frederik

På en varm septemberdag i 2022 sagde Mette og Frederik ja til hinanden omgivet af solskin, gode venner og familie i et stort sammensurium af ren lykke! Jeg havde glædet mig til det bryllup i et år, da det var i selv samme kirke, som jeg blev gift i for fire år siden – Skt. Lukas Kirke i Aarhus. Kirken sætter nogle vanvittige rammer, og Mette og Frederik og deres selskab gjorde stemningen endnu mere fantastisk! 

Jeg fik lov at være med til deres bryllup hele dagen, og jeg nød deres taler, deres gæster, maden og den vilde fest de startede op efter brudevalsen! Der var så meget kærlighed mellem de to, og de har været på ufatteligt mange rejser sammen – og den her gang sagde de ja til en af de allerstørste!

Det var alt i alt en fantastisk dag, hvor to skønne mennesker lovede at leve sammen, selv når bruden var sulten <3 – jeg håber I vil nyde det her udpluk af deres fantastiske bryllupsdag.

bryllupsfotograf_Aarhus
bryllupsfotograf_Aarhus
bryllupsfotograf_Aarhus
bryllupsfotograf_Aarhus
bryllupsfotograf_Aarhus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *